Skip to main content

Transport

For Collectia er Transport et kerneforretningsområde

Vi har serviceret Transportbranchen i mange år – og vi har derfor opbygget en stor viden om de forskellige forhold og regler, der gør sig gældende for denne type inkassosager. Heriblandt de retslige- og forældelsesproblematikker, der er tilstede.

Egen afdeling

Som klient hos Collectia, får i en afdeling af medarbejdere, der kender til alle typer af transportfordringer og lovgivning inden for området. Dette sikrer at jeres sager bliver behandlet ordentligt og korrekt. Collectias netværk af udenlandske partnere kan hjælpe med inddrivelse af jeres tilgodehavende i hele verden.

I har krav på betaling

Når I har transporteret en pakke, et læs, en palle, fødevarer eller lignende, er det uacceptabelt, hvis I ikke modtager betaling for denne ydelse. Collectia har udarbejdet en ”Transportløsning”, der tager udgangspunkt i vores nuværende klienters problemstillinger.

Collectias webløsning og rapportering giver jer et fuldkommen gennemsigtigt billede af vores performance, og det er endvidere muligt at følge jeres sager, når det passer ind hos jer.

5 fordele

  • Stor erfaring i transport-branchen

  • Fleksibel løsning som skræddersyes til jeres behov

  • Branchens mest effektive og dynamiske inddrivelsesprocesser

  • Branchens bedste inddrivelsesprocenter på kort-, mellem– og lang sigt

  • Vi værner om jeres brand