Skip to main content

Unik løsning til boligforeninger

Boligforeninger er en spændende branche, som Collectia altid har fulgt tæt. Vi har en specifik afdeling bestående af medarbejdere, som er vant til at arbejde med sager inden for boligselskaber. Vi har stort kendskab til fraflyttersager, restancesager, huslejeopkrævninger samt udsættelsesforretning.

Collectia servicerer i dag en række boligselskaber, som har gjort det muligt at udvikle en ”Boligforeningsløsning”, som tager udgangspunkt i 4 parametre:

Høj inddrivelse – Vi har høj inddrivelse på grund af vores inkassoscore og differentierede inkassoforløb, som tager udgangspunkt i debitors betalingsevne.

Lave omkostninger – Vores omkostninger er lave på grund af vores effektive processer, samt unikke advokat-setup, som gør os i stand til at håndtere jeres sager i retten, hvor I kun lægger ud for retsgebyret, og vi først får betaling, når vi har løst jeres sager. Grundet vores advokat-setup er vi underlagt ekstra høje krav til vores etiske regelsæt. Det giver jer sikring for, at vi arbejder ud fra de højeste etiske standarder, og at vi værner om af jeres brand.

Gennemsigtighed – Vores webløsning giver jer fuld gennemsigtighed i alle processer og sikrer, at I kan følge alle jeres inkassosager online. Samtidige kan I skrive til os direkte via vores webløsning. Vi tilbyder alle jeres kunder adgang til vores debitorweb, hvor de kan skrive til os, tilbyde afdragsordning, tilmelde pbs, betale deres udestående mv.

Referencer – Vi har arbejdet med boligselskaber i mange år og derfor tror vi på, at vores referencer kan give jer tryghed for, at vi har stort kendskab til netop jeres type sager.

5 fordele

  • Specialist afdeling med stor kendskab til boligforeninger

  • Skræddersyet boligforeningsløsning baseret på 4 parametre

  • Branchens bedste sagsportaler

  • Fleksibel løsning som skræddersyes til jeres behov

  • Vi værner om jeres kunder

Udsættelsesforretning

Collectia står til rådighed med en gennemtestet og køreklar udsættelsesprocess, der kan tilpasses efter jeres behov og nuværende udfordringer. Er du interesseret i at høre mere om vores koncept, og hvordan vi kan hjælpe din boligforening med udsættelser, kan du læse mere her her.