Skip to main content

Forsikring er et kerne forretningsområde for Collectia

Collectia udspringer af Telebranchen

Collectia startede faktisk i Danmark pga. Tele2s, indtog på det danske marked. Vi har derfor stor erfaring med telesager. Vi er det selskab i Danmark, som har håndteret flest telesager igennem tiden. Dette har givet os en unik viden om telebranchen, jeres kunder og deres betalingsevne. Denne viden bruger vi til at skræddersy den optimale løsning for jer.
Collectia har i samarbejde med nogle af landets største teleselskaber udviklet en ”teleløsning”, som tager udgangspunkt i et differentieret inkassoforløb, hvor respekten for den enkelte kundes betalingsevne er i højsæde.

Vores erfaring gør, at vi ved, at en respektfuld, men også konsekvent inddrivelsesstrategi, kan tilbyde de bedste resultater.

Grundet vores unikke advokat-setup opnår vi de højeste inddrivelsesprocenter på den korte og lange bane samtidige med, at vi sikrer 3 gange så mange fundamenter, som vores nærmeste konkurrenter.

Daglig overdragelse af sager, effektive processer, brugervenlig Kundeweb og kompetente medarbejdere sikrer, at jeres sager ligger i trygge hænder. Collectia servicerer allerede i dag nogle af landets største teleselskaber.

5 fordele

  • Stor erfaring med tele-sager

  • Fleksibel løsning som skræddersyes til jeres behov

  • Branchens bedste sagsportaler

  • Branchens bedste inddrivelsesprocenter på kort og lang sigt

  • Vi værner om jeres brand