Skip to main content

Forsikring er et kerne forretningsområde for Collectia

Vi har serviceret forsikringsbranchen i mange år – og vi har derfor opbygget en stor viden om de forskellige forhold, der gælder for forsikringssager. Heriblandt de retslige problemstillinger. Desuden kan vi tilbyde en løsning sammen med advokat-samarbejdspartner, der strækker sig over almindelig inkassoproces til tvangsrealisering af ejendomme etc. samt alle processerne imellem.

Vores forsikringsafdeling arbejder i dag med en række forskellige forsikringsselskaber. Vi håndterer alle typer af forsikringer – fra præmie til skade, fra privat til erhverv, fra rejseforsikringer til brandforsikringer, fra ansvar- til kaskoforsikringer. Kort fortalt – alle fordringstyper i forsikringsbranchen.

Med udgangspunkt i netop jeres behov skræddersyer vi en løsning, der kommer hele vejen rundt – og finder de inddrivelsesværktøjer, der gør det muligt at hente jeres penge hjem.

5 fordele

  • Specialistafdeling med stort kendskab til forsikringssager

  • En partner der ”værner” om jeres brand

  • Branchens bedste sagsportaler

  • Løsning som skræddersyes til jeres behov

  • Stor erfaring med forsikringskrav

Følg jeres inkassosager online

Collectia har udviklet en unik inkassoscore, som viser kundens betalingsevne. Denne viden bruger vi proaktivt til at finde den rette løsning for den enkelte kunde.

Vores erfaring viser, at en kompetent, respektfuld og konsekvent inddrivelsesstrategi er afgørende for succes med forsikringsfordringer. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere er up-to-date med lovgivningen inden for forsikring – og benytter sig af korrekte sproglige termer (regres, modpartskrav, skadesager etc.) i kontakten med kunden.

Derudover har I mulighed for at følge jeres sager online på Danmarks bedste inkasso-sagsportal, samt få en nem og overskuelig rapportering. Vi tror på, at gennemsigtighed, debitortilfredshed, varetagelse af jeres ”brand”, vores kompetente medarbejdere og egen Key Account Manager giver jer en tryghed for, at jeres sager er overladt til en partner, som kender alle facetter af forsikringsfordringer.