Skip to main content

Brancheløsninger

Vi hjælper dig, når din kunde stopper med at betale

Collectias inkassoløsning er skræddersyet til virksomheder i den finansielle sektor. Denne tager udgangspunkt i en holistisk inddrivelsesproces, hvor debitors betalingsevne afgør, hvilke inddrivelsesskridt vi vil påbegynde.

For at kunne yde den bedste og mest kompetente service, har alle vores medarbejdere i Bank-, Finans- & Realkreditafdelingen mange års erfaring med netop den finansielle sektor, og de branchespecifikke udfordringer.

Afdelingen arbejder udelukkende med finansielle sager, og derfor har vi stort kendskab til alle typer af lån: Fra realkreditlån, billån, gældsbreve, bådlån, ”nemkonto”, kassekreditter, med og uden sikkerhed, med og uden fundament etc.

Desuden håndterer vi indberetningen til SKAT – ligesom vi administrerer afdragsordninger, akkorderinger og korrespondancer med jeres kunder.

Vores afdeling håndterer jeres sager i hele inddrivelsesprocessen; fra almindelig inkassoproces til retslige processer og kampagnearbejde i overvågning. Dermed er I sikret, at det er de samme medarbejdere, som varetager jeres sager i hele inkassoprocessen.

Vores unikke inkassoscore hjælper vores medarbejdere med, at sikre den optimale inddrivelse for den enkelte debitor.

Collectia har stor succes med at hjælpe vores finansielle kunder med afskrevne sager. Vi kan tilbyde at score afskrevne sager og dermed hjælpe med at finde ud af, hvilke sager som er ”likvide” og hvor man skal tage fat.

5 fordele

  • Egen afdeling med kompetente og uddannede medarbejdere, samt KAM funktion

  • Stort kendskab til alle typer af finansielle sager

  • Mange referencer inden for den finansielle sektor

  • Skræddersyet løsning med udgangspunkt i jeres behov

  • Differentierede inddrivelsesstrategier baseret på debitors betalingsevne