Hent gratis faktura skabelon

Download skabelon

  Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du også tilmeld vores Nyhedsbrev. Du vil derfor modtage tre nyhedsbreve omkring inkasso, rykkerskrivelser og gode råd til at undgå dårlige betalere. Efterfølgende vil vi kun sende dig nyhedsbrevet én gang om måneden.

   

  Driver du virksomhed eller er bogholder og har du et regnskabsprogram, som eksempelvis Billy, Dinero, E-conomic, C5 eller lignende – så ved du sandsynligvis allerede hvordan en faktura ser ud, da de fleste regnskabsprogrammer har ganske fine skabeloner til en faktura. Men overholder dine fakturaer alle love, regler og krav der er til en faktura?

  Er du privatperson eller virksomhed, og ikke har et regnskabsprogram, eller ønsker inspiration og ny viden til hvordan en faktura skal se ud, så har vi her hos Collectia lavet en gratis faktura skabelon du som privatperson eller erhvervsdrivende gratis og uforpligtende kan hente ned.

  Denne faktura skabelon indeholder alle de krav og regler som momsbekendtgørelsen foreskriver, som du skal overholde.

  Husk du også kan læse mere om hvad en faktura skal indeholde her.

  Bemærk der ingen lovkrav og regler findes for selve opsætningen, layout og designet af en faktura, det kan du grundlæggende 100% selv bestemme. Denne skabelon er blot vores løsning på hvordan vi synes den bedste og mest forståelige fakturaskabelon kunne være.

   

  Her er vores andre gratis skabeloner:

  Påkravsskrivelse Skabelon

  Rykker Skabelon

  Inkassovarsel Skabelon

   

   

  Skriv til os

   Kontakt mig om: