Skip to main content
Sådan behandles dine kunder hos Collectia - Inkasso Blog
Sebastian S. •
26/10/2022

Sådan behandler vi dine kunder

Rigtig mange har fordomme om inkassofirmaer og inkassoadvokater, og der er ikke de ting, som vi ikke har hørt af rygter og fordomme gennem vores 150 år i branchen.

Men hos Collectia kan vi hurtigt skrive under på, at vi ikke udfører inkasso ligesom Kim Bodnia, som spiller Boksetræneren Klaus i den danske film ’Inkasso’. Det er vores pligt at udøve god inkassoskik ved gældsinddrivelse.

I dette indlæg sætter vi fokus på, hvad du som kreditor kan forvente af os som inkassofirma i behandlingen af dine kunder, når en sag overdrages til inkasso hos os.

Respekt er nøgleordet

Vi tror på, at med respekt kommer man længst. En respekt der både skal udvises over for kreditor, der mangler sine penge og som har bedt om vores hjælp, men i særdeleshed også over for debitor. Der kan nemlig være mange årsager til, at debitor ikke har betalt:

  • Debitor har måske glemt det
  • Debitor står et svært sted i sit liv
  • Debitor har ikke midlerne til at betale lige nu
  • Debitor kan ikke overskue gælden

Vores mere end 150 års arbejde med inkasso har lært os, at en respektfuld kundehåndtering er vejen frem – og vi har respekten med i alt vi gør.

Ønsket om at gøre debitor gældfrie

Hos Collectia har vi et ønske om at hjælpe vores klienters kunder til at blive gældfrie. Vi tror på, at gennem en fælles indsats, sparring og rådgivning omkring kundernes økonomiske situation og gæld, at vi kan hjælpe dem til at blive gældfri. Dette gør vi blandt andet i form af dialog og etablering af eksempelvis afdragsordninger og lignende. På den måde kan vi hjælpe med at gøre betalingen overskuelig og mulig at betale.

Udover en tæt og personlig dialog med kunderne, så har vi hos Collectia også er stort online univers, hvor både debitor og kreditor, kan finde hjælp, nyttig information og kontakte os om alt fra gældsinddrivelse til budgetskemaer. 100% gennemsigtighed for alle parter er essentielt for os. Vi sidder hver dag klar til at rådgive og finde gode løsninger for debitorerne.

Vi gør det nemt med moderne teknologi

Collectia er ikke blot et inkassofirma, vi er i lige så høj grad en moderne IT-virksomhed med egne IT-systemer, løsninger og softwareudviklere. Dermed skiller vi os markant ud fra de mere gængse inkassofirmaer og inkassoadvokater ved løbende at kunne udvikle, tilpasse og forbedre vores løsninger. Dette gør os i stand til at performe bedre internt, men også eksternt til fordel for debitor og kreditor.

Ikke nok med at vores egne løsninger gør det nemt for kreditor at oprette, følge og afslutte sine sager online gennem vores onlineplatform, så har det også en lang række fordele for debitor – og dermed alle parter. Vores gældsrådgivere er hver dag i tæt dialog med vores udviklere, som betyder at vores inddrivelse hele tiden optimeres med nye smarte funktioner og muligheder.

Mennesker er forskellige – det tager vi højde for

Mennesker er vidt forskellige, og det skal vi naturligvis tage højde for. Visse personer har det bedst med at chatte (via hjemmeside eller platform) og skrive emails til os. Mens andre foretrækker at ringe ind til vores gældsrådgivere. Derfor stiller vi alle tænkelige kommunikationskanaler til rådighed for at lette processen.

Valg af betalingmetode varrierer også meget fra person til person. Derfor adopterer vi alle de nyeste betalingsmetoder for at gøre det så let som muligt at afvikle sin gæld. Vi ser dog, at mange logger på vores platform for at betale. Her har de også mulighed for at få en nem oversigt over gælden, ansøge om afdragsordning, underskrive dokumenter digitalt og chatte med os.

Inkassofirma med 150 års erfaring – skal vi hjælpe din virksomhed

Collectia er blandt nordens ældste inkassofirmaer, men også blandt de mest moderne, når det kommer til IT-udvikling og ikke mindst effektiv inddrivelse.

Vi hjælper en række af Danmarks største virksomheder og organisationer såvel som blomsterhandleren nede på hjørnet. Hos os har vi ingen krav til antal eller størrelse på dine sager.

Skal vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så ring til os på 77 30 14 80 eller skriv til os på salg@collectia.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen forneden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg