Gratis e-bog: 8 gratis inkassotips – sådan håndterer du dårlige betalere

Download e-bog

  Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du også tilmeld vores Nyhedsbrev. Du vil derfor modtage tre nyhedsbreve omkring inkasso, rykkerskrivelser og gode råd til at undgå dårlige betalere. Efterfølgende vil vi kun sende dig nyhedsbrevet én gang om måneden.

   

  Hos Collectia har vi mere end 23 års erfaring med inkasso, og har siden 1998 været autoriseret inkassofirma af rigspolitiet. Til dagligt hjælper vi en lang række kunder; fra den lokale virksomhed nede på hjørnet – til nogle af landets største virksomheder og koncerner – med tusindvis af årlige inkassosager.

  Collectia er i dag blandt Danmarks største inkassofirmaer og beskæftiger godt 150 medarbejdere, der alle arbejder med virksomheder og deres inkasso.

  En lang række af vores rådgivere, sagsbehandlere og eksperter deler løbende ud af deres viden og erfaring med inddrivelse af ubetalte fakturaer, gæld og inkasso – her på Collectia.dk. Udover vores viden og erfaring, producerer vi også løbende gratis skabeloner til eksempelvis rykkerskrivelser, inkassovarsel eller påkravsskrivelse – som du kan bruge i dit arbejde med ubetalte fakturaer.

   

  Hvorfor giver inkassofirma gratis tips om inkasso?

  Som professionel autoriseret inkassofirma føler vi et stort samfundsmæssigt ansvar, for at hjælpe kreditorer med deres ubetalte fakturaer. Samtidig føler vi også et mindst lige så stort ansvar for at hjælpe debitorer på rette vej, og ud af deres gæld og økonomiske udfordringer.

  Inkasso handler grundlæggende om et økonomisk mellemværende mellem to parter; og vi som inkassofirma ønsker på bedst mulig vis at kunne hjælpe begge parter godt videre. 

  Vores mange års erfaring med netop inkasso og inddrivelse af gæld, har givet os en unik indsigt i hvilke metoder, breve, opkald og forløb der giver det bedste forløb for debitor og kreditor.

  Vores mange års erfaring og viden omkring inkasso, vil vi gerne dele med dig som kreditor – uanset om du er kunde eller ej. 

  Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du får brug for yderligere hjælp eller sparring.

   

  Hent ebogen: 8 gratis inkassotips

  Vi har lavet en 13 siders gratis ebog “8 gratis inkassotips – sådan håndterer du dårlige betalere”; for virksomheder der af og til – eller ofte, har udfordringer med dårlige betalere – og ønsker hjælp til, hvordan disse kan minimeres.

  Bogen er til dig, der er selvstændig, bogholder, revisor – eller på anden vis sidder med virksomhedens debitorer, bogholderi og økonomi.

  I bogen kommer vi ind på de erfaringer, som vi har gjort os med inkasso efter godt 25 år – og vi er overbeviste om, at de kan have afgørende betydning for din økonomi og bundlinje.

  Skulle du efter at have hentet bogen have spørgsmål, eller behov for hjælp til at håndtere dine ubetalte fakturaer – er du naturligvis velkommen til at kontakte os alle hverdage.

   

  Andet nyttigt materiale, som du frit kan downloade:

  Faktura Skabelon

  Påkravsskrivelse Skabelon

  Rykker Skabelon

  Inkassovarsel Skabelon