Skip to main content
Fakturaskabelon

Fakturaskabelon

Er du virksomhed, skal du udstede en faktura til dine kunder – som de kan bruge som dokumentation for deres køb, og du kan bruge som dokumentation for dit salg. Vi har lavet en fakturaskabelon der indeholder alt det en faktura bør indeholde. Skabelonen er gratis at bruge.

Fakturaskabelon

I dette indlæg sætter vi fokus på emnet fakturaskabelon og giver dig alt relevant viden, som du har brug for.

Grundlæggende skal du være opmærksom på, at der ingen krav findes til, hvordan en faktura er designet eller udformet. Der er dermed ingen fakturaskabelon, der er mere korrekt end andre.

Der er ingen juridiske krav til fakturaens form eller design, men det er der bestem til indholdet. Din faktura skal nemlig indeholde en række oplysninger, for at gøre den juridisk gyldig. Denne fakturaskabelon indeholder alle de oplysninger, som du skal have med, for at have en lovlig faktura. Skabelonen til faktura kan både benyttes af private og virksomheder, men er i overvejende grad mest relevant for virksomheder.

Collectia oplever vi fra tid til anden, at firmaer har forsøgt at udarbejde deres egne faktura-skabeloner, som ofte er fyld med fejl og mangler. Det kan desværre havde store konsekvenser, hvis fakturaen skal sendes til inkasso, eller fakturaen skal danne grundlag for dokumentation for sælger og køber.

Vi anbefaler altid, at virksomheder benytter sig af et regnskabsprogram som f.eks. Billy, Dinero, e-conomic eller Microsoft Dynamics 365 Business Central og dermed gør brug af regnskabets rammer og fakturaskabeloner. Fakturaen i ERP-systemet er ofte juridisk gyldige og kan designes præcist, som du ønsker det – med layout, design og opsætning.

Download gratis fakturaskabelon fra Collectia

Her hos Collectia har vi mere end 150 års erfaring med fakturaer, inkasso og ikke mindst gældsinddrivelse, og har derfor en stor indsigt i, hvordan en fakturaskabelon bør udfærdiges så den er jurdisk gyldig – og dermed lever op til alle krav og regler der er.

Vores fakturaskabelon er nem at forstå, nem at brug og så kan den downloades helt gratis lige her: Hent gratis faktura skabelon

Faktura-Skabelon-Collectia

Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bringer dig nyttig viden omkring inkasso, debitorstyring, økonomi og gode råd til at undgå dårlige betalere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.


Gratis materiale

Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg