X

Samarbejdspartnere

Bliv Collectias næste samarbejdspartner

Collectia har en lang række samarbejdspartnere. Vi har indgået samarbejde med virksomheder, som har til formål at sikre dig unikke fordele samt en forenklet og gennemskuelig inkassoproces. Vi ønsker at gøre inkasso nemt og gennemskueligt for vores partners kunder/medlemmer. Derfor har vi udviklet forskellige koncepter, som rammer alles behov.

Nogle af Collectias partneraftaler

Tandlægeforeningen er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark.
Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen.
Med opkobling til KMD og deres IT-løsning, tilbydes en effektiv og gnidningsfri inddrivelsesproces til kommuner og offentligt ejede selskaber.
PTO’s mål er at varetage private tandlægepraksis interesser bedst muligt. Dette gør de dels ved medlemsaktiviteter, dels ved at gøre deres indflydelse gældende inden for den odontologiske verden og blandt beslutningstagere på Christiansborg samt andre steder, hvor privat tandlægepraksis fremtid afgøres.
FarPay er en fintechvirksomhed, der tilbyder sine kunder software til behandling af fakturaforsendelse, betaling og opfølgning – alt i en løsning.
Dinero er et firma, der har udviklet en fakturaløsning til små og mellemstore virksomheder. Hos Dinero kan du selv fakturere, lave momsregnskab, registrere dine købsbilag eller lade din bogholder/revisor gøre det, du ikke selv gider, mens du selv let kan følge med i, hvordan det går med dine køb og salg.
FSR – danske revisorer er en organisation inden for revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi, og repræsenterer revisorbranchen i Danmark.
Creditreform er en inkassovirksomhed baseret i Storbritannien. Sammen hjælper vi vores respektive kundebaser med inddrivelse på tværs af landegrænser.
I samarbejde med Elbek & Vejrup har vi udviklet en integrationsløsning til deres forbrugsafregningsmodul, EVITA, der giver forsyningsvirksomheder besparelser i inddrivelsesprocessen.
Vi har indgået et strategisk partnerskab med Creditro A/S. Creditro arbejder med KYC og AML. Sammen tilbyder vi kreditvurderingsløsninger til vores kunder.

Læs mere →

nem-HR er en servicevirksomhed inden for offentlige ydelser, som er specialiseret i at afhjælpe små til store virksomheder med at få struktur over deres offentlige ydelser.