X

Samarbejdspartnere

Bliv Collectias næste samarbejdspartner

Collectia har en lang række samarbejdspartnere. Vi har indgået samarbejde med virksomheder, som har til formål at sikre dig unikke fordele samt en forenklet og gennemskuelig inkassoproces. Vi ønsker at gøre inkasso nemt og gennemskueligt for vores partners kunder/medlemmer. Derfor har vi udviklet forskellige koncepter, som rammer alles behov.

Nogle af Collectias partneraftaler

Dinero er et firma, der har udviklet en fakturaløsning til små og mellemstore virksomheder. Hos Dinero kan du selv fakturere, lave momsregnskab, registrere dine købsbilag eller lade din bogholder/revisor gøre det, du ikke selv gider, mens du selv let kan følge med i, hvordan det går med dine køb og salg.

Send dine ubetalte faktura til inkasso hos Collectia med et enkelt klik.

Læs mere →

PTO’s mål er at varetage private tandlægepraksis interesser bedst muligt. Dette gør de dels ved medlemsaktiviteter, dels ved at gøre deres indflydelse gældende inden for den odontologiske verden og blandt beslutningstagere på Christiansborg samt andre steder, hvor privat tandlægepraksis fremtid afgøres.

Læs mere →

Vi har indgået et strategisk partnerskab med Creditro A/S. Creditro arbejder med KYC og AML. Sammen tilbyder vi kreditvurderingsløsninger til vores kunder.

Læs mere →

Horesta er en af Danmarks ældste medlemsorganisationer, der varetager interesser for danske erhvervsdrivende.

Læs mere →

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med over 400 tilknyttet i landet.

Læs mere →

Din Bilpartner er et landsdækkende netværk af mere end 150 frie værksteder med over 35 års erfaring

Læs mere →

Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere varetager medlemmernes interesser bla. over for offentlige myndigheder og arbejder sammen med landets kommuner.

Læs mere →

Visma e-conomic er et regnskabsprogram for alle. Hos Visma e-conomic hjælper de over en million små og store virksomheder i hele Europa med effektiv forretningssoftware.

Vi har en integration til regnskabsprogrammet, som gør det let og enkelt, at sende sin ubetalte faktura til inddrivelse.

Læs mere →

FarPay er en fintechvirksomhed, der tilbyder sine kunder software til behandling af fakturaforsendelse, betaling og opfølgning – alt i en løsning.

Læs mere →

Creditreform er en inkassovirksomhed baseret i Storbritannien. Sammen hjælper vi vores respektive kundebaser med inddrivelse på tværs af landegrænser.
Nem-HR er en servicevirksomhed inden for offentlige ydelser, som er specialiseret i at afhjælpe små til store virksomheder med at få struktur over deres offentlige ydelser.

Læs mere →

VASS-POINT A/S er et af Danmarks indkøbsselskaber i autobranchen, hvor de repræsenterer flere autoriserede forhandlere og servicepartnere.

Læs mere →

CarPeople er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med mere end 50 medlemmer.

Læs mere →

Bureau Danmark er en platform, der giver dig en simpel liste over alle bureauer i Danmark.

Læs mere →

EasyMe har skabt et produkt, som henvender sig til behandlere, foreninger, medlemsklubber, konsulenter og træningscentre. De tilbyder en unik portal med et væld af funktioner. Alt i ét system, som sætter trivielle dele af at drive butik på autopilot.

Læs mere →

Equity tilbyder en helt unik portal, hvor du lynhurtigt har overblikket over din ubetalte faktura, effektiv rykkerproces og fuld en semiautomatisk oversendelse til inkasso.

Læs mere →

Tandlægeforeningen er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark.

Læs mere →

I samarbejde med Elbek & Vejrup har vi udviklet en integrationsløsning til deres forbrugsafregningsmodul, EVITA, der giver forsyningsvirksomheder besparelser i inddrivelsesprocessen.
Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen.

Læs mere →

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der kæmper for danmarks erhvervsliv.

Sammen tilbyder vi alle deres medlemmer rabat på fakturainddrivelse og vores kreditvurderingsløsninger.

Læs mere →

Med mere end 300 autoværksteder fordelt over hele Danmark, servicerer og reparerer Hella Service Partner alle typer af bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter.

Læs mere →

Optikerforeningen er en brancheforening for danske optikervirksomheder. Foreningen arbejder for at sikre danskerne den bedst mulige synspleje.

Læs mere →

Med opkobling til KMD og deres IT-løsning, tilbydes en effektiv og gnidningsfri inddrivelsesproces til kommuner og offentligt ejede selskaber.