Skip to main content
Fokus på inkasso hele vejen - Collectia Inkassofirma - Blog
Sebastian S. •
13/11/2017

Fokus på inkasso – hele vejen!

God inkasso starter ikke, når debitor overskrider betalingsfristen. Eller når der er brug for rettens hjælp til at inddrive et udestående ved hjælp fogeden.

God inkasso starter med en sund kreditpolitik og en beskrivelse af, hvem man handler med, hvem man giver kredit, hvad man giver af kredit og hvordan man reagerer, hvis man ikke får sine penge.

Hos Collectia er vi med hele vejen: Vi holder kurser om god kreditpolitik, vi tilbyder hjælp i rykkerprocessen, vi er klar til effektiv inddrivelse før retlig behandling, og vi klarer også alle retlige processer lige fra betalingspåkrav til politifremstilling i Fogedretten. Og det gælder både små og store fordringer, krav mod personer og virksomheder samt danske og internationale krav. Kort sagt: Din full-service partner!

Langt de fleste fakturaer betales som aftalt, men det sker i forholdsmæssigt få tilfælde, at pengene ikke kommer. Desværre skal man bruge meget mere tid på arbejdet med de få dårlige betalere end på de mange, der betaler som aftalt.

Som inkassobureau bliver vi naturligvis primært målt på, hvor gode vi er til at inddrive de penge, du har til gode, men vi vil også gerne have nogle plusser for vores måde at gøre tingene på og for CollectiaOnline, der skal gøre inkasso nemt for dig. Det er vores løsning til dig, så du nemt og hurtigt kan starte inkassosager døgnet rundt og samtidig har fuldt overbliv over inkassosagernes forløb.

Vi tror ikke på, at effektiv inddrivelse handler om at skræmme og true skyldnere mest muligt. Det handler til gengæld om at bruge de rigtige ressourcer på det rigtige tidspunkt på den rigtige måde. Vores mål er at inddrive mest muligt med færrest mulige omkostninger, så du får fuld valuta for de penge, du vælger at investere i seriøs og kompetent inkasso.

Du må gerne opfatte Collectia som et traditionelt inkassofirma, men vi synes selv, vi skiller os ud på især tre områder:

  • Dedikerede, kompetente og erfarne medarbejdere
  • Markedets bedste online løsning
  • Vores filosofi om, “at god inkasso handler om at skabe løsninger mellem mennesker, der er uenige om betaling”.

Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg