Skip to main content
Det laver et moderne inkassofirma i 2022
Sebastian S. •
16/05/2022

Det laver et moderne inkassofirma i 2022

Kerneopgaven omkring inkasso har over årene heldigvis ikke ændret sig markant. Det handler naturligvis fortsat om at hente virksomhedsejeres penge hjem på den bedt mulige måde – både for debitor og kreditor. Men heldigvis har metoderne, forretningsgangene, kommunikationen og måden hvorpå inkassationen foregår – ændret sig markant. Det har det i hvert fald hos Collectia, hvor vi har mere end 150 års erfaring med inddrivelse og debitorhåndtering.

I denne artikel sætter vi fokus på, hvad et moderne inkassofirma som Collectia A/S foretager sig i 2022 – og hvad vi skal lave i fremtiden.

IT-virksomhed med autorisation til inkasso

Modsat mange af vores konkurrenter og advokater med speciale i inkasso, skiller Collectia sig i dag markant ud. Vi ser os selv om en IT-virksomhed – frem for en traditionel inkassovirksomhed. Vi er i dag en fuldt automatiseret og moderne IT-virksomhed; med egne softwareudvikler, it-specialister og it-arkitekter.

Ved at kombinere mere end 150 års erfaring med inkasso og gældsrådgivning og vores IT-færdigheder, skaber vi den absolut bedste oplevelse med debitor og kreditor. For ved at digitalisere rejsen; lige fra kreditvurdering til eventuel fogedret – skaber vi markedets mest brugervenlige og enkle system, både for virksomhederne og deres kunder, der har penge til gode.

Skyldner får ikke blot et godt og hurtigt overblik over sin gæld. Skyldner kan online finde en passende afdragsprofil og ikke mindst nemt og bekvemt afdrage sin gæld – helt uden at skulle i dialog og kontakt med hverken kreditor eller os som inkassofirma.

Vores klienter har mulighed for at integrere med sit regnskabssystem (e-conomic og Dinero) og sende ubetalte faktura direkte til os – samt nemt og hurtigt følge sagen online. Sådan mener vi nemlig. at inkasso bør klares.

Personlig dialog er fortsat vigtig

Collectia er en digital virksomhed, hvor vi modtager sager online, rapporterer digitalt – og ikke mindst udnytter de nyeste betalingsløsninger, så kunden nemt og hurtigt kan afvikle sin gæld. Men på trods af vores stærke digitale mindset ved vi, at personlig dialog aldrig må mistes.

For i dag løses rigtig mange af vores sager online gennem vores digitale adgang, men vi ved også, at ikke alle sager kan løses digitalt. Personlig henvendelse og dialog aldrig går af mode, når vi taler inkasso. Det går hånd i hånd med de digitale midler.

Inkassofirma der hjælper for at undgå inkasso

De fleste associerer inkasso med udsendelse af inkassovarsler, rykkere og fogedretten – og sådan er det også fortsat.

Imens at vores konkurrenter har et særligt fokus på at hjælpe når betalingen udebliver, så har Collectia et fokus på at hjælpe vores kunder gennem hele betalingsrejsen; fra faglig inspiration i vores blog med emner som: udsendelse af fakturaer, kreditvurdering og kredittjek af kunderne – til eventuel proces i fogedretten.

Og netop vores online faglige miljø, hvor vores kunder kan søge faglig viden – kombineret med vores kreditvurdering og kredittjek-tjeneste, Qatchr, gør, at vi yder en ekstra indsats på at du som virksomhed måske kan undgå dine dårlige betalere – og måske ligefrem helt undgå inkasso.

Danmarks eneste inkassofirma med kredittjek

Et stigende antal virksomheder er efterhånden klar over det, men Collectia er Danmarks eneste inkassofirma, der har vores egen tjeneste, der gør det muligt for dig som virksomhed at kredittjekke dine kunder – før de bliver kunde; så du kan undgå dårlige betalere.

Tjenesten hedder Qatchr, og giver dig måske Danmarks mest avancerede kreditvurdering, af både private og virksomheder.

Med Qatchr får du kredittjek af dine kunder, så du ved hvem du handler med – og får en kreditvurdering, ud fra Collectias mere end 150 års erfaring med dårlige betalere. Qatchr bruger en lang række af de data vi, som vi har som, så du kan undgå dårlige betalere.

Prøv et moderne inkassofirma

Er du stadig ikke overbevist om, at vi er det rette match for dig og dine inkassosager? Så prøv os gerne af!

Få en en gratis og uforpligtende præsentation af; vores kreditvurdering eller vores inkasso (eller hvordan de to produkter spiller sammen).

Vi sidder klar til at vise dig, hvordan vi som moderne inkassofirma, kan gøre din oplevelse med inkasso nemmere og langt mere effektiv end i dag.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg